Ädelostdressing

Det finns hundratals olika typer av dressingar som alla är lika läckra och beroende på vilken typ du väljer kan du i en handvändning förvandla hela karaktären på din sallad. Dressingar kan vara lätta och syrliga, krämiga och fylliga, friska och fruktiga eller skarpa och beska. Här följer några riktigt klassiska dressingar som passar lika bra att ringla över en enkel bladsallad som tillsammans med mer rejäla sallader med pasta, bönor, grym och grönsaker

Ingredienser

  • 6 msk majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 75 g strimlad ädelost
  • 1 1/2 tsk vitvinsvinäger
  • Ett rejält tag med svartpepperkvarnen
  • Instruktioner

    Blanda hastigt 6 msk majonnäs , 1 dl crème fraiche, 75 g smulad ädelost, 1 1/2 tsk vitvinsvinäger och ett rejält tag med svartpepparkvarnen i en matberedare eller mixer tills konsistensen är slät och krämig

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben