Ädelostsås

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 minuter

En mkt god sås snabb och enkel passar till oxfilé, fläskfile m.m.

Ingredienser

  • 2 1/2 dl matgrädde
  • 21/2 dl creame fraiche
  • 2 st kvibille ädelostar (fetthalt efter egen smak)
  • Ostronsås
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Häll grädden i en kastrull och värm upp, smula ner ostarna och rör runt tills osten har smält ,häll på cream fraichen och tillsätt vitpeppar och även lite salt. Ta nu och häll i lite ostronsås till rätt sälta uppstår ca: 1-2 msk beroende på smak. Gör ett uppkok,klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lenasj65 30 maj 2011

    Oj oj oj vilken god sås!! Vi ÄLSKAR ädelost i familjen så denna var perfekt! Tack tack för ett supergott recept

    Relaterade Artiklar

    Gratinerade skaldjur
    Här följer två underbara recept - gratinerade havskräftor med en ljuvl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben