Ädelostsås

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Mycket god och omtyckt av många. Lätt att laga och värma ifall man vill göra den i förväg.

Ingredienser

  • 125 g ädelost typ kvibille
  • 3 dl vispgrädde
  • Maizena redning för ljusa såser
  • Instruktioner

    Mosa sönder ädelosten i en kastrull och tillsätt grädden. Sätt plattan på medelvärme och rör om då och då. När den börjar koka vispa från botten ordentligt. Tillsätt Majzenaredningen och låt den småputtra i 3 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 9 februari 2011

    Så enkelt å gott! Fast jag låter den stå å puttra på svag värme en halvtimme eller nåt så den mojsar till sig rejält å behövs inte redas då.

    Relaterade Artiklar

    Gratinerade skaldjur
    Här följer två underbara recept - gratinerade havskräftor med en ljuvl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben