Äggskålar

Serverar: 4 portioner

Gott med en god brödbit till. Krämig och smakrik rätt

Ingredienser

  • Smör att steka i
  • 4 purjolökar
  • salt
  • peppar
  • persilja
  • 4 stora ägg
  • 2 - 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader Hacka och fräs purjolöken i smöret med en skvätt vatten. Salta och peppra. Tillsätt persilja i slutet
    2. Fördela fräset i ugnståliga skålar Knäck ett ägg i varje skål (utan att gulan spricker) Tillsätt tillräckligt med grädde för att täcka vitan på äggen och krydda önskad mängd av salt och färskmalen peppar.
    3. Baka i ugnen precis tills vitan stelnat men gulan fortfarande är lite lös. Servera genast med det goda brödet!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben