Änglamat

Serverar: 4 portioner

En gammaldags efterrätt. Fylld massa gott!

Ingredienser

  • 2 dl malt torrt vetebröd
  • 3 msk socker
  • 2 msk smör
  • 1 tsk kanel
  • 4 dl äppelmos eller anna sylt
  • 4 dl vispgrädde
  • hackade nötter
  • Instruktioner

    Lägg brödsmulorna, socker och smör i en stekpanna. Låt det steka på medelvärme tills det blivit guldbrunt och sprött. Strö över kanel. Låt svalna. Vispa grädde. Varva brödsmulor, äppelmos eller sylt och grädde i en skål eller i 4 skålar. Avsluta med grädde och strö över hackade nötter.

    Liknande recept

    5
    25 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben