Äppelkaka à la Miss Ulrika

Serverar: 4 portioner

Laktos & mjölkproteinfri! Enkel & snabb att göra.

Ingredienser

  • 4 st stora & smakrika äpplen
  • 250 g mandelmassa
  • kanel
  • 4 äggvitor
  • Instruktioner

    Smörj en pajform med matolja. Skala & skiva 4 äpplen tunt, lägg dem i pajformen. Dofta över kanel. Riv mandelmassan & strö den över. Ugnsbaka i 200 grader. Om du vill variera äppelkakan: Vispa 4 äggvitor hårt med en uns salt i och vänd ner mandelmassan och bred över äpplena. Grädda den längst ner i ugnen i 175 grader. Servera med TOFULINE vaniljglass som är laktos & mjölkproteinfri

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    8-10
    23

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben