Äppelsoppa Tropicana

Serverar: 2 portioner

Enkel sensommardessert som är lika god kall som ljummen.

Ingredienser

  • 3 dl äppeljuice, gärna Tropicana
  • 1 tsk maizena
  • 1 kanelstång
  • 1 äpple
  • Tillbehör
  • 1 1/2 dl vaniljglass, gärna lättglass
  • Ev färsk mynta
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop juice och maizena i en liten kastrull. Lägg i kanel. Låt soppan koka ca 1 minut och sedan svalna.
    2. Dela äpplet i kvartar. Ta bort kärnorna och skiva äpplet tunt. Lägg äppelskivorna i 2 glas och häll på soppan. Lägg i glass och toppa ev med mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben