After 8 kaka

Ingredienser

  • 175 gram smör
  • 175 gram blockchoklad, gärna ljus och mörk
  • 2 dl socker
  • 3 ägg
  • 1 dl mjöl
  • 200 gram after eight
  • 1 msk smör
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Smält smör och blockchoklad. Vispa samman socker ägg och mjöl och tillsätt smörblandningen. Häll i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen 175-200 grader i ca 30 min. Smält after eighten och blanda i smör och grädde. Låt kakan svalna och häll sedan över after 8 krämen. Ställ i kylen och låt svalna lite. Servera med lättvispad grädde.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (1)

    Lind 3 december 2007

    Gjorde denna kaka igår.. Blev en riktig succé!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben