Amarulaglass

Serverar: 16 portioner

Gott till Potjie mango cake.

Ingredienser

  • 5 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 1 dl Amarula Cream (677)
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 äggvitor
  • 2 dl matyoghurt
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor, florsocker, likör och vaniljsocker över varmt vattenbad tills det börjar tjockna. Ta bort skålen från värmen och ställ i kallt vattenbad. Vispa massan tills den känns helt kall.
    2. Vispa grädden och sedan äggvitorna i seperata skålar. Vänd ner grädde och matyoghurt i äggulemassan och sedan äggvitan. Häll smeten i en skål och ställ in i frysen minst 6 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben