Ananaspaj

Serverar: 8-10 portioner

En klar favorit!

Ingredienser

  • 150 g smält Margarin
  • 3 dl Vetemjöl
  • 1 dl Strösocker
  • 1 tsk Bakpulver
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 burk Ananas
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • Ananasringar, ev
  • Instruktioner

    Smält margarinet Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Häll över margarinet och rör till en smidig deg. Klä en pajform med degen. Rör samman creme fraiche, ananas och vaniljsocker, gärna i en matberedare. Häll över ananassmeten i pajskalet. Lägg ev på ananasringar på pajen. Grädda i mitten på ugnen i 175' i ca 25-30 min. Servera gärna med vaniljglass eller vaniljvisp.

    Liknande recept

    4.9
    1 h
    6-8
    5
    4.9
    35 min
    5-7
    4
    4.9
    30 min
    8-10
    7
    5
    1 h
    8
    17

    Kommentarer (1)

    Dasha1 18 juni 2011

    Pajen var god.. men jag vet inte tyckte det var liite flr mycket smak av cremefrech kanske... Men annars väldigt god :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben