Ananaspaj

Serverar: 8 portioner

Tid: 45 minuter

En fantastisk läskande paj en varm sommardag

Ingredienser

  • Degen
  • 150 gr smält smör
  • 1 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 1 liten burk lätt cremefraiche
  • 1 ägg
  • ½ dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 400 gr avhälld krossad ananas
  • Instruktioner

    Blanda smält smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg som lägges i botten på en pajform. Häll i ananasen i pajskalet. Blanda creme fraiche, ägg, socker och vaniljsocker till en smet och häll den över ananasen. Grädda i ugnen 200 grader i 20-25 minuter. Serveras lite ljummen med vaniljglass.

    Liknande recept

    4.9
    1 h
    6-8
    5
    4.9
    35 min
    5-7
    4
    4.9
    30 min
    8-10
    7
    5
    1 h
    8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben