Ansjovisrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Gott

Ingredienser

  • Kokt kall potatis
  • Ansjovis i bitar
  • 2 msk hackad rå gul lök
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 dl tjock grädde
  • 2 msk tomatketchup
  • några klickar margarin
  • Instruktioner

    Den kokta potatisen skäres i tärningar och steks i marg. Lägges i en smörjd eldfast form . Hacka sedan ansjovisen i bitar och lägg den över potatisen. Därpå hackar man äggen och strör dessa över det övriga i formen. Sist tar man löken ( 2msk hackad) och strör även den över. Blanda nu grädden och ketchupen och häll den över samt några klickar marg. Gräddas i ugn 225 gr omkr. 20-25 min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben