Apelsingryta
Serverar:
4 portioner
Jättegod gryta!!
Ingredienser
700 g ytterfilé
1 gul lök
1 burk vattenkastanjer 150 g (skivade)
1 burk kokosmjölk, 400 g
1 dl thai sweet chilisås
1 apelsin (riv skalet)
1 köttbuljongtärning
½ tsk salt
Tillbehör
Jasminris
Morötter
Lök
Instruktioner
Strimla köttet, hacka löken. Fräs köttet ett par minuter.
Lägg i lök och vattenkastanjer. Fräs ytterligare ett par minuter.
Lägg alla ingredienser i en gryta. Låt koka i ca 10 minuter.
Servera med jasminris och stekta morötter och lök.
Liknande recept
Marinerad apelsingryta
50 min
4
3
Apelsingryta
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!