Apelsingryta

Serverar: 4 portioner

Jättegod gryta!!

Ingredienser

  • 700 g ytterfilé
  • 1 gul lök
  • 1 burk vattenkastanjer 150 g (skivade)
  • 1 burk kokosmjölk, 400 g
  • 1 dl thai sweet chilisås
  • 1 apelsin (riv skalet)
  • 1 köttbuljongtärning
  • ½ tsk salt
  • Tillbehör
  • Jasminris
  • Morötter
  • Lök
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet, hacka löken. Fräs köttet ett par minuter.
    2. Lägg i lök och vattenkastanjer. Fräs ytterligare ett par minuter.
    3. Lägg alla ingredienser i en gryta. Låt koka i ca 10 minuter.
    4. Servera med jasminris och stekta morötter och lök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben