Ayam Java

Serverar: 3 portioner

Tid: 45 minuter

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Marinad
  • 3 dl söt chilisås
  • 3 klyftor vitlökar
  • 15 g färsk ingefära
  • 2 1/2 dl grädde 13 %
  • 1 tsk havssalt
  • 1 tsk peppar
  • Tilbehör
  • 3 dl basmatiris
  • Instruktioner

    1. Tärna kycklingen och gör en marinad av ingredienserna (utom grädden). Kycklingen skall vara täckt av marinaden och stå i minst 30 minuter.
    2. Stek sedan kycklingen med marinad tills den är genomstekt.
    3. Slå sedan på grädden och låt puttra en stund.
    4. Smaka av och servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben