Bärkvarg

Serverar: 4-6 portioner

Hade lite överloppskvarg där bäst före-datumet gick ut, så då blandade jag ihop lite av vad jag råkade ha i kylskåpet. Mums, var kommentarerna kring matbordet...

Ingredienser

  • 1 brk Naturell kvarg
  • 2 ½ dl Vispgrädde
  • 3 msk Socker
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • Blåbär enligt smak
  • Hallon enligt smak
  • Riven Choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden med socker och vaniljsocker, tillsätt de andra ingredienserna och rör om ordentligt. Sleva upp i dessertskålar och in i kylen en stund innan servering.
    2. Går bra att använda vilka bär som helst, samt utelämna chokladen.. Alla varianter funkar!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben