Banankladdkaka
Serverar:
12-16 portioner
Tid:
40 minuter
Åh vad gott
Ingredienser
180 g strösocker
100 g ljussirap
220 g vetemjöl special
3 ägg
250 g mosad banan
35 g kakaopulver
Saften från 1 lime
100 g smält smör
Ströbröd
Instruktioner
Blanda alla ingredienser utom smöret ordentligt i en degblandare eller med en kraftig elvisp.
Rör i det smälta smöret och häll upp i en smord och bröad rund form med löstagbar botten (ca 22 cm). Grädda 16-18 minuter i 175 graders ugn.
Banankladdkakan ska vara kladdig i mitten, kontrollera med sticka.
Liknande recept
Banankladdkaka med ingefära
50 min
Banankladdkaka med chokladsmak
4
45 min
8
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!