Barbecued Cod

Serverar: 4 portioner

Torsk på Australienskt vis.

Ingredienser

  • 4 torskfiléer med skinn á 200 g
  • Marinad
  • 2 msk flytande margarin
  • Saft och skal från 1 lime
  • 2 msk finhackad basilika
  • 1 riven eller finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk Dansukker Ljus Sirap
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda samman margarin, lime, basilika, vitlök, ingefära,sirap, salt och peppar till marinaden. Lägg fisken på ett fat med skinnsidan ned och fördela marinaden på dessa. Låt stå i kylskåp i minst 2 timmar innan fisken grillas, ca 3 minuter på varje sida

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben