Blomkålsstuvning

Tid: 5 minuter

Blomkålsstuvning är ett måste till kokt potatis och stekt falukorv

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud
  • 2 msk smält smör
  • 3 msk mjöl
  • 3 dl av spadet
  • 1 dl mjölk
  • Salt
  • Finmalen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Dela blomkålshuvudet i lagom stora/små bitar och koka tills det blir mjukt. Häll av spadet i en skål och spara så länge. Blanda ihop smält smör, mjöl, spad och mjölk och krydda efter behag. Blanda ner blomkålen.
    2. Avnjut detta underbara till kokt potatis och stekt falukorv, det är olidligt gott!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Stefan 16 januari 2018

    Blomkålsstuvning

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben