Böcklingmacka

Serverar: 4 portioner

En god lunch eller vickning

Ingredienser

  • 4 skivor kavring eller annat mörkt bröd
  • Smör
  • Sallatsblad
  • Citronklyftor
  • Böcklingröra
  • 2 böcklingar, ca 250 g
  • 1 liten färsk rödlök
  • 250 g kesella
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    Rensa böcklingarna till röran och skär i små bitar. Finhacka löken. Blanda lök, kesella, dill, senap, salt och peppar i en bunke. Tillsätt böcklingen och rör till en ganska slät smet. Bred ett tunt lager smör på bröden. Lägg på sallatsblad och fördela röran på brödskivorna. Servera gärna en citronklyfta till och garnera ev med en dillvippa och skivad lök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben