Dansk curry och äggröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Denna ägg och curryröra är toppengod till all rökt fisk. Även god på till exempel en böcklingmacka.

Ingredienser

  • 5-6 hårdkokta ägg
  • 1 hackad rödlök
  • 1 tsk salt
  • 1-2 msk curry
  • ½ krm vitpeppar
  • ½ dl majonäs
  • 1½ dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Hacka äggen och blanda dem med övriga ingredienser.
    2. Servera äggröran till rökt fisk, t.ex. varmrökt lax, makrill eller böckling. Låt stå och dra några timmar innan servering. Toppen gott! Väl bekommen! Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Knarran 25 januari 2010

    Gott även med äpple i + lite gurkmeja för att förhöja den gula färgen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben