Böcklingrulle

Serverar: 4 portioner

Lättätna tunnbrödsrullar som smakar underbart till ett glas kallt öl.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 ½ dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör
  • 4 små kokta kalla potatisar
  • 2 msk klippt gräslök
  • 4 rökta böcklingar
  • 4 kakor mjukt tunnbröd
  • 8 salladsblad
  • Instruktioner

    Vispa ihop ägg och grädde, salt och peppar i en skål. smält smöret och slå i äggröran. Rör försiktigt på svag värme tills äggröran är fast men ändå krämig. Skär potatisen i tärningar och vänd ner dom i äggröran. Strö över gräslöken. Rensa böcklingarna och rör försiktigt ner dom i bitar. Spara några bitar till dekoration. Lägg två salladsblad på varje tunnbröd och lägg i äggröran och forma till strutar. Garnera med resten av böcklingarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben