Bountybitar

Serverar: 50 portioner

Läckert på godisbordet

Ingredienser

  • 50 g smör eller margarin
  • 1/2 dl vit baksirap
  • 1/2 dl florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 påse kokosflingor (200 g)
  • Garnering
  • 200 g ljus blockchoklad
  • Instruktioner

    Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5 minuter. Tillsätt kokosen. Häll upp smeten på ett bakplåtspapper och ställ kallt i minst 1 timme. Dela därefter i bitar med en vass kniv som doppats i varmt vatten. Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbitarna i chokladen och låt dem stelna på ett nytt bakplåtspapper. Förvaras kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    zonale 16 mars 2008

    Mycket goda!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben