Bregottkakor

Serverar: 40-50 portioner

En lika god som enkel kaka.

Ingredienser

  • 300 g bregott , normalsaltat (grön ask)
  • 3 dl vetemjöl
  • 2,5 dl majsenamjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 dl strösocker
  • Instruktioner

    Blanda samman ingredienserna. Klicka smeten i småbrödsformar ca 1tsk. Grädda i 150 grader ca 30 minuter

    Liknande recept

    4
    40 min
    1
    2
    40 min
    25-30

    Kommentarer (7)

    Queenie 24 januari 2008

    De här var enkla att göra och himla goda!

    Okänd 1 juni 2008

    Det är mycket om tyckta där hemma

    Annlis 9 juli 2008

    Väldigt goda och enkla att göra,blev väldig populära här hemma. Tack för receptet.

    PillaL 5 oktober 2008

    Underbara. Gick åt som smör i solsken !!! Dessa skall vi göra igen. 5 stjärnor från mig !

    Lurvaz 18 februari 2009

    Tänkte göra detta ikväll. Kan någon hjälpa mig med frågan, jag tänkte köra ihop degen i min köksmaskin Kitchen Aid. Ska jag använda ballongvispen, degkroken eller flatblandaren till den här typen av deg? Vet inte riktigt hur konsistensen på denna är. Risken är väl att mycket av degen bara fastnar i ballongvispen om man använder den?

    Hanna68 23 mars 2009

    Jättegoda och enkla att göra. Tack för receptet.

    bjuranna 11 juli 2014

    Spröda och goda! Busenkla att göra!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben