Bröllopsfilé

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • smör
  • salt
  • peppar
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 buljongtärning
  • 1 msk osötad senap
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 1-2 hackade vitlöksklyftor
  • 1½ dl riven ost
  • Garnityr
  • blå druvor
  • gröna druvor
  • Instruktioner

    1. Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form.
    2. Blanda samman alla ingredienserna till såsen, utom ost, i en kastrull.
    3. Koka upp såsen och låt koka i 2 min utan lock. Häll såsen över köttet och strö osten över.
    4. Gratinera i ugn 25 min, 175 grader.
    5. Vid servering: strö halverade, urkärnade blå vindruvor över köttet. Servera med ris och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    saarrraa 15 februari 2009

    Detta 'är någonting som är det godaste jag någonsin har ätit ! Helt sjukt så gott det är !

    Pirkko 8 juli 2010

    Tack för en Jättegod kycklingrecept! En klar 5:a.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben