Bryggmästarlåda 3. Rödinglåda

Serverar: 4 portioner

Detta är variant nr 3 av recept som är baserat på Bryggmästarpotatis (se separat recept) och är hämtat från Stefan Torstenssons kokbok, "med smak av öl".

Ingredienser

  • 4 rödingfiléer, c:a 8 hg tillsammans
  • Salt
  • Peppar
  • Mjöl till panering
  • Smör till stekning
  • Bryggmästarpotatis
  • Instruktioner

    1. Gör så här:
    2. Tillaga Bryggmästarpotatis (se separat recept) först.
    3. Salta och peppra fiskfiléerna. Vänd dem i mjöl. Värm rikligt med smör i en stor stekpanna. Stek filéerna gyllenbruna på medelgod värme.
    4. Servering: Lägg filéerna på en bädd av Bryggmästarpotatis. Servera gärna lite smält smör vid sidan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben