Bullpizza

Serverar: 8 portioner

Goda små pizzor.

Ingredienser

  • 400 g vetemjöl
  • 50 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olja
  • 2 1/2 dl vatten (37 grader)
  • Fyllning
  • 150 g skinka eller kassler
  • 90 g mager ost
  • 3 msk mexikansk ketchup
  • 1 tsk pizzakrydda
  • Pensling
  • 1 ägg eller olja
  • Instruktioner

    1. Gör bulldegen och låt den jäsa 30 min och bred sen ut den som vid kanelbullar.
    2. Hacka ihop skinka ost och ketchup. Bred blandningen över bullbotten och strö över pizzakryddan. Rulla ihop degen och skär 8 lika stora bullar.
    3. Låt jäsa ytterligare 30 min. Pensla med ägget eller olja. Grädda i 16-18 min i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben