Bullpizza
Serverar:
8 portioner
Goda små pizzor.
Ingredienser
400 g vetemjöl
50 g jäst
1 tsk salt
1 tsk socker
1 msk olja
2 1/2 dl vatten (37 grader)
Fyllning
150 g skinka eller kassler
90 g mager ost
3 msk mexikansk ketchup
1 tsk pizzakrydda
Pensling
1 ägg eller olja
Instruktioner
Gör bulldegen och låt den jäsa 30 min och bred sen ut den som vid kanelbullar.
Hacka ihop skinka ost och ketchup. Bred blandningen över bullbotten och strö över pizzakryddan. Rulla ihop degen och skär 8 lika stora bullar.
Låt jäsa ytterligare 30 min. Pensla med ägget eller olja. Grädda i 16-18 min i 225 grader.
Liknande recept
Läcker bullpizza
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!