Carinas smarriga smörgåstårta

Den här fyllningen använder jag alltid till mina smörgåstårtor. Både gott och enkelt! Men garneringen varierar från gång till gång :) Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Ingredienser

  • 6 halvmånar hönökaka
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 hackad lök
  • 4 dl crème fraiche (gärna lätt)
  • 4 hårdkokta ägg hackas
  • Chilisås efter smak (ca ½ dl)
  • 1 paket fryst dill
  • Thai sweet chilisause
  • Garnering
  • 1 st kruksallad under tårtan
  • 400 g philadelphiaost runt om och över
  • 200g rostbiff, rullad
  • 5 hårdkokta ägg i skivor
  • 250 g cocktailtomater, halverade
  • 500 g leverpastej i stavar
  • Instruktioner

    1. Lägg hönökakorna två och två så de bildar en rund botten.
    2. Blanda alla ingredienser till en smet. Bred hälften över brödet. Täck med ett nytt lager bröd. Bred på resten av smeten. Lägg på ett lager bröd till. Täck med plastfolie och låt stå och dra till nästa dag.
    3. Garnera tårtan nästa dag.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben