Lätt att göra och god är den också.
Ingredienser
600 g fiskfilè t.ex torsk
1 tsk salt
2 ½ dl Keldas citronsås
200 g färska champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
½ dl hackad persilja
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg fisken i en ugnssäker form.
Strö över hälften av saltet.
Häll över såsen.
Stek i mitten av ugnen ca 15 - 20 minuter.
- Skiva svampen.
Skala och skiva vitlöken.
Fräs svamp och vitlök i smör i en stekpanna.
Krydda med resten av saltet och persiljan.
- Ta ut fisken ur ugnen och strö blandningen över fisken.
Servera med tomater och kokt ris.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Mycket gott och mycket enkelt. Tack för en kanonbra vardagsfisk
Riktigt god vardagsrätt! Älskar de "vitlökiga" champinjonerna.