Chèvrepotatis

Serverar: 4 portioner

Små delikatesspotatis blandad med bl.a. chèvre, turkisk yoghurt och honung. Så gott till exempelvis lamm eller fläskfilé.

Ingredienser

  • 1 ½ kg små delikatesspotatis
  • 100 g chèvre, getost
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk honung, gärna akaciahonung
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen.
    2. Smula osten och blanda med yoghurten. Smaksätt med honung, salt och peppar.
    3. Dela potatisen i bitar och vänd ner i ostsåsen. Strö över persilja.
    4. Så gott - till lamm, fläskfilé eller vad man vill ha till. Ät och njut!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben