Chilispett

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Inte provat än, fått receptet av en kompis som säger att det ska vara suveränt

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1 röd chilipeppar
  • saft av 1 lime
  • ½ dl olivolja
  • 1 msk råsocker
  • Salt
  • Sås
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Skal av 1 lime
  • 1 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Putsa köttet och skär i skivor. Kärna ur och hacka chilin. Blanda med limesaften, olja och socker. Vänd ner köttet och låt dra i 30 minuter.
    2. Trä upp på grillspett och salta. Grilla eller stek i ugn 225 grader i ca: 10 minuter.
    3. Blanda creme fraiche, limeskal och chilisås och servera tillsammans med bakad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben