Serverar: 12 portioner
Tid: 4 timmar
Jättelätt att göra och tar inte så lång tid eftersom att den ska frysas i minst 3 timmar.
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter. Vispa socker och äggula lätt. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp mjölken, häll den över äggvispet och häll tillbaka i kastrullen. Sjud under omrörning tills blandningen tjocknat. Lyft upp gelatinet, lägg ner det i kastrullen och rör om. Häll blandningen över chokladen och rör till en jämn massa. Låt svalna. Vispa grädden lätt och vänd ner den i chokladmassan. Lägg smörpapper i botten av en form ca 25*25 cm i diameter. Häll på massan och jämna till ytan. Sätt in formen i frysen cirka 3 timmar eller tills den har stelnat. Skär den i bitar och låt stå i rumstemperatur cirka 30 minuter.