Chokladbräck

Serverar: 30 portioner

Supergott!

Ingredienser

  • 200 g vit, ljus eller mörk blockchoklad
  • 1 dl hackad sötmandel, russin eller müsli
  • Instruktioner

    1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
    2. Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
    3. Förvara i tät burk med papper mellan lagren.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Peppa 21 juni 2012

    Detta recept är så bra om man snabbt behöver ha något till kaffet. Ibland byter jag ut mandel/russin/müsli mot bara vårgårdaris istället.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben