Chokladkokoskaka

Tid: 50 minuter

Saftig kaka som man enkelt rör ihop.

Ingredienser

  • 175 g smör
  • ½ dl kakao
  • 1 dl starkt kaffe
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 msk vaniljsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 3/4 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Smörj och bröa en form (1½ liter). Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält smöret i en kastrull. Vispa ner kakao, kaffe och socker. Låt kallna och rör ner de uppvispade äggen samt sist mjöl, vaniljsocker, kokos och bakpulver. Rör tills smeten är slät. Grädda i ugnen ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben