Chokladshots med rawfood-crunch

Serverar: 4-6 portioner

En liten shot av riktigt god kakao är oftast precis lagom efter maten. Har du tillgång till Oatleys havregrädde eller sojagrädde kan du pröva det i stället för vispgrädde.

Ingredienser

  • 1 dl havre-, visp- eller sojagrädde
  • 100 g mörk chokladfrukt eller bär
  • Garnera med
  • Rawfood müslibar
  • Lite granola
  • Rostade nötter eller vanlig müsli
  • Instruktioner

    1. Hetta upp grädden i en kastrull. Drag den av värmen och bryt ned chokladen. Rör tills den smält. Häll upp i glas och ställ kallt en stund före servering. Har de stått sedan dagen innan, kan de behöva stå framme en stund före servering för att inte bli för hårda.
    2. Toppa med smulad rawfood müslibar, lite granola, rostade nötter eller vanlig müsli

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben