2-4 msk ädelost från tub eller färsk (mer eller mindre efter tycke)
Halverade coctailtomater
Riven ost
Instruktioner
Koka pastan, men inte helt färdig (ska bli färdig i ugn)
Bryn på skivad purjolök och chortizo i smör, salta och peppra
Blanda grädde och ädelost
Dela tomaterna
Lägg den nästan kokta pastan i en form och lägg
på de brynta korvarna och purjolöken och blanda
om litegrann.
Slå över grädden med ädelost.
Lägg på tomathalvorna och strö på riven ost.
Gratinera i ugn i ca 200 gr värme tills gratängen blivit varm och fått fin färg (tar ungefär 30 min)
Tack för ett lätt och gott recept. Jag tog 2 purjo och la till 3 klyftor skivad vitlök men i övrigt efter receptet. Gott. Lägger in foto, hoppas det är ok.
Tack för ett lätt och gott recept. Jag tog 2 purjo och la till 3 klyftor skivad vitlök men i övrigt efter receptet. Gott. Lägger in foto, hoppas det är ok.