Idag har vi bakat lite bröd med barnen på förskolan. Dagislimpa som barnen tycker så mycket om.
Blanda alla torra ingredienser, häll sedan på filmjölk och sirap rör om. Sätt sedan i en smord och brödad långpanna. Grädda först i 125º 45 minuter och höj sedan till 175º i 15 minuter. Lycka till.
Dagislimpan var jättegod och lätt att göra. tog 3 dl sirap, tyckte den var för söt. La till 2 msk brödkryddor och 1 dl rostade solrosfrö.
Den var omtyckt av hela familjen, även om jag tyckte den var lite för söt. Jag tog hälften ljus hälften mörk sirap. Nästa gång drar jag ner på sirapen i receptet. Den var både lätt att göra & smakade gott. Vi kommer garanterat att baka den igen!
Dett bröd bakar vi ofta hemma. Barnen och ungdomarna i familjen älskar det.
Super god! Tog 3dl sirap och det blev perfekt. Blir att göra MÅNGA fler gånger ;)
Använde endast mörk sirap, och det blev åxå bra.