Daim tårta

Serverar: 4 portioner

Bra alternativ till vanlig tårta

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 5 1/2 dl mald mandel
  • hackad daim
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Tårtbotten Vispa 4 äggvitor Blanda i 1 1/2 dl socker o mandeln
    2. Grädda i 175 grader i 20 min
    3. Vispa grädden, rör sedan i 1 dl socker 4 äggulor o hackad daim. Blanda ihop. Bred sedan ut på tårtbotten, ställ i frysen i ett par timmar

    Liknande recept

    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8
    3.8
    2 h 30 min
    6-8
    4

    Kommentarer (1)

    birstu 28 februari 2010

    Jag tycker att det var den godaste daim tårtan jag har smakat i hela mitt liv!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben