Daimcookies

Mycket goda kakor

Ingredienser

  • 250 g margarin
  • 1 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1.5 dl farinsocker
  • 2 ägg
  • ca 5 dl mjöl (280 g)
  • 2 tsk bakpulver
  • 2-3 påsar daim att krossa eller 5 dubbeldaim
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen, 175 grader. Blanda margarin (rumsvarmt), socker, vanilj och farinsocker till en luftig smet. Tillsätt ägg och rör ordentligt. Mjöl och bakpulver blandas och rörs i. Häll i den krossade daimen och rör om. Klicka ut smeten på en plåt i pingisbollstora klickar. In i ugnen ca 12-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    miha 2 september 2009

    Låter riktigt gott, måste prova =) är själv ingen kakmänniska men min sambo älskar kakor o ja gillar o bakar ;) hehe

    michaelarehn 9 september 2009

    Ska testa det här i helgen, återkommer med resultat! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben