Daimglass

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 10 minuter

En enkel och mycket god variant av daimglass.

Ingredienser

  • 1 fp Vaniljvisp
  • 1 påse daimkulor eller
  • 1 hackad dubbeldaim
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljvispen. Hacka daimen om du använder vanlig daim och blanda ner daimhack eller daimkulorna i vaniljvispen. Häll upp i en plastfolieklädd kakform eller en form med löstagbar botten. Sätt in i frysen några timmar.
    2. Ta ut ur frysen en liten stund före servering så den nästan är halvtinad när den serveras. Stjälp upp på serveringsfat alt. ta bort "kanten" från formen. Garnera med ex jordgubbar eller hallon och physalis.

    Liknande recept

    15 min
    8-10
    5
    3 h 10 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben