Daimpannacotta

Pannacotta tillhör min favorit bland desserter. Daim passade perfekt till denna lena pannacottan :-)

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 100 g marabou daim
  • 1½ gelatinblad
  • 2½ msk socker
  • Instruktioner

    Blötlägg gelatinet i ca 5 min. Koka upp grädden tillsammans med sockret. Lägg i chokladen och låt smälta ihop. Krama ur gelatinbladen och lägg i och rör runt tills gelatinet löst sig. Häll upp i glas och låt svalna i ett par timmar eller över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Jennemz 20 oktober 2010

    Antar att man ska hacka daimen innan? Eller är det choklad med daimkross i?

    eva_jonte 20 oktober 2010

    japp, smält chokladen står det :-) Det är marabou daim!

    MADONA 7 januari 2011

    hur många portioner

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben