Daimparfait

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 4 timmar 15 minuter

Ja, jag kan inte motstå den!

Ingredienser

  • 2 dubbeldaim
  • 4 dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 msk sirap
  • ½ msk kakao
  • 2 msk florsocker
  • 1 msk socker
  • Instruktioner

    Krossa daimen. Vispa grädden hårt Blanda äggulor, sirap, kakao och socker i en kastrull. Sätt ner skålen med smeten i ett kokande vattenbad, Ska vispas kraftigt i 4-5 min. stäng av plattan. Forsätt att vispa till det svalnat. Ställ i kallt vatten. Blanda daim och såsen försiktigt med grädden. Häll i form och frys i 4 timmar. Ta fram en halvtimme före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben