Dajmmuffins

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 15 minuter

Inte provat ännu

Ingredienser

  • 125 g margarin
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 4 ½ dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1½ dl grädde
  • 2 dubbeldaim
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker, tillsätt ägg, rör noga. Blanda mjöl och bakpulver för sig.
    2. Rör sedan ner allt i smör/ägg och socker blandningen. Tillsätt grädde, krossad daim och rör om. Häll i formar
    3. In i ugnen i 15 minuter i 200 grader

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    katbeghan 25 februari 2012

    Provade dessa häromdan. Mycket goda. Skulle ha dem med mig bort, gick tyvärr sönder ganska lätt vid transport. Men om man ska servera dem hemma, så är de varmt att rekomendera! Mitt betyg blir en god 4! Passar på att l´ägga med en bild på mina muffins innan de gick sönder :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben