Digestivetårta

Denna tårta gör jag i 4 aluminiumformar, varje räcker till 4-6 pers. Bara att plocka fram ur frysen.

Ingredienser

  • 35 digestivekex (1 förpackning+mer)
  • 1,5 dl smör
  • 5 dl grädde
  • 6 dl florsocker
  • 200 g philadelphiaost
  • 4 st 6dl aluminiumformar
  • Instruktioner

    1. Smält smöret.Smula sönder kexen och häll över det smälta smöret. Fördela kexen i 4 formar och grädda i 8-10 min i 200°, låt dem svalna
    2. Vispa grädden hårt, blanda ned siktat florsocker och philiadelhiaost. Bred ut smeten på kexen. Ställ i frysen.
    3. Jag brukar ta en 6l plastpåse över varje form, med lite luft i på ovansidan så den inte kladdar fast i påsen.
    4. Serveras halvfrusen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben