Digestivetårta med hallon och blåbär
Enklaste möjliga sätt att baka med gott resultat!
Ingredienser
15 Digestivekex
100g smör eller margarin
Fyllning
1 påse Ekströms citronfromage
Dekoration
100–150 g hallon och blåbär
Instruktioner
Ugn 200 grader:
Smält smöret och blanda med fint krossade Digestivekex. Bred ut blandningen i en pajform och grädda i 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
Blanda fromagen och häll den över den svalnade pajbotten, låt stelna i kylskåp i ett par timmar.
Dekorera med hallon och blåbär.
Liknande recept
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Viktväktarnas kladdkaka med hallon och blåbär
5
30 min
10
2
smulpaj med hallon och blåbär
4.3
40 min
6
2
Vit choklad cheesecake med blåbär och hallon
5
10-12
Glace au four med hallon & blåbär
5
4
1
Kladdkaka med hallon och blåbär
4
10
1
Trifle med hallon och blåbär
5
10
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!