Tid: 35 minuter
Goda stora amerikanska muffins med bär. Farinsocker gör muffinsarna lite ljusbruna, ger god smak och är nyttigare än vanligt socker. I mina muffins använde jag mig av skogsbärsblandning från affärens frysdisk och det blev riktigt gott.
supergoda
Jättegod variant av blåbärsmuffins.
Mycket goda.
Mycket mycket goda!!!!! var kan man hitta dom söta formarna du har använt? :)
Gott, gott, supergott!
Verkligen supergoda och lätta att göra
Nja. Nja. Dottern spottade, jag lämnade och sambon var för snål så han åt upp det. Jag vet inte om det var jag som gjorde något fel, men nej. Inte en hit här, tyvärr. :(
Jätte goda :P saftiga o mjuka :D
Dessa blir alltid lika bra. Grädde de bara inte för länge. Går att ha i lite allt möjligt. Häller då först upp i formarna och petar sedan ner det jag vill ha i så kan man göra lite olika varianter av en smet. Jag gör de på mjölkfritt smör, havre dryck och vanligt socker.
Verkligen jättegoda! Gjorde nyss en plåt med stekta äppelbitar istället för blåbär. De ska med ut i skogen nu när vi ska ut och plocka kantareller!
Blev förfärligt torra .Kollade just om jag tagit för mycket mjöl ,men nej .Så det blir inget bra betyg från mig
De blev jättegoda! Vi använde vanligt strösocker eftersom farinsockret var slut och så tog vi tinade hallon. Hur gott som helst! Tack :-)
Super goda :D
Varför kan man inte använda frysta bär? Styckfrysta blåbär borde väl funka???