Spikes hallon och blåbär paj

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

God och enkel.

Ingredienser

  • 150 gr smör /margarin
  • 3 dl mjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vanilj pulver
  • 1 förp frysta hallon och blåbär
  • Instruktioner

    1. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.
    2. Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunna, hallon och blåbär
    3. Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    spott 5 november 2008

    Hur mycket av sockret skall till degen och hur mycket till fyllningen?

    Bulbous 22 juli 2011

    Jättebra recept, men jag ändrade pajbotten till en mer traditionell, tyckte att denna pajdeg var lite suspekt. Tack så mycket!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben