Dijonkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 40 minuter

Smarrig och smidig kycklingrätt!

Ingredienser

  • 500 g kycklingfiléer
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 dl apelsinjuice
  • 2 ½ dl grädde
  • 1 röd paprka
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök
  • 1 knippa persilja
  • Chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen, lägg i påse tillsammans med senapen, låt stå i kylen 1 timme.
    2. Strimla paprikor och purjolök fint.
    3. Bryn kycklingen. Lägg i en gryta och slå över juice, grädde, chilisås, paprika och purjolök. Låt sjuda under lock 30-40 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    4. Pudra över lite paprikapulver och klipp över lite persilja vid servering.
    5. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dolores 14 december 2009

    Härligt God och Enkel att göra. En klar 5a

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben