Dijonkyckling

Serverar: 4-6 portioner

En rätt som min dotter på 16 månader älskar..

Ingredienser

  • 600 g kyckling
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 ½ dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 70 g färsk spenat
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka lök och vit lök, skär kycklingen i små bitar och fräs allt i en stekpanna. Tillsätt grädde, vatten, buljontärningen och senapen och låt sen det puttra i pannan i cirka 5 minuter. Väd till sist ner spenaten och låt den bli varm.
    2. Servera med tex ris eller matvete. Smaklig måltid!!!

    Liknande recept

    5
    1 h 40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben