Drottningmuffins
Serverar:
14-16 portioner
Makalösa muffins med hallon och blåbär toppade med mandelspån
Ingredienser
100 g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl filmjölk
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g färska eller djupfrysta hallon och blåbär
1 msk vetemjöl
25 g mandelspån
Garnering
Florsocker
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°
Smält smöret och låt svalna något. Vispa ägg och socker poröst. Rör i smör och filmjölk.
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Fördela i formarna. Pudra mjöl över bären och fördela bären i formarna.
Strö över mandelspån och grädda i 14 minuter. Pudra över florsocker vid serveringen.
Lycka till! Njut!
Liknande recept
Drottningmuffins med farinsocker
20
Drottningmuffins
12
Drottningmuffins med vit choklad
5
12
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!