Drottningparfait

Serverar: 2-4 portioner

Hallon och blåbär ar alltid rätt ihop. Här i denna ljuvliga "glass" Låt parfaiten stå framme ett bra tag innan servering så blir den krämig och god.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 pkt hallon o blåbär; 225 g
  • Instruktioner

    Blanda äggulor, socker och vatten i en kastrull. Värm under kraftig vispning till en tjock kräm. Låt kallna. Vispa grädden. Vänd ner den i äggkrämen. Mosa de halvtinade bären och blanda ner. Häll blandningen i en skål eller form. Ställ i frysen. Frystid ca 4 tim. Stjälp upp parfaiten. Garnera med hallon och blåbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben